Slimme thuismeetapp voor de zorg

Vanaf januari of april in 2023

 

Tijdens de Coronacrisis is de vraag naar eHealth oplossingen enorm gestegen. Onze Beeldzorg applicatie werd meer en meer ingezet om zorg-op-afstand te verlenen aan cliënten in zowel de ouderenzorg als de geestelijke gezondheidszorg. Om hierop in te spelen, zijn we van start gegaan met het verbeteren en herontwikkelen van onze applicatie. Naast onze meest gebruikte functionaliteiten: beeldbellen, chatten en de agenda, hebben wij een nieuwe functionaliteit op de planning staan, een slimme thuismeetapp voor de cliënt. Deze oplossing heeft als doel om de cliënt langer zelfredzaam thuis te laten wonen en de zorgmedewerkers ontlasten van de hoge werkdruk. Voor deze afstudeeropdracht ga jij een slimme thuismeetapp ontwikkelen. Geïnteresseerd? Lees dan gauw verder, wij zijn op zoek naar jou!

 

Dit ga jij doen

Werk jij graag aan nieuwe oplossingen die ontwikkelt worden met de eindgebruikers in het achterhoofd? Dan kan het maar zo zijn dat dit de opdracht voor jou is. En dat jij onze klanten doet verbazen.

Er is door ons team al een eerste onderzoek gedaan naar de werking van thuismeten, ook wel telemonitoring genoemd. Telemonitoring is het op afstand begeleiden van de patiënt. Met meetapparatuur wordt hun gezondheid in de gaten gehouden, hierdoor hoeven zij minder vaak naar het ziekenhuis. Aan de hand van ons onderzoek en gesprekken met partijen, hebben wij een werking van ons product opgesteld. De meetgegevens worden doorgestuurd naar een datacenter, vanuit hier worden de meetgegevens doorgestuurd naar onze eigen server, de data wordt bij het datacenter verwijderd. Wij zijn dus zelf in het beheer van deze data. Omdat het om medische gegevens gaat, is het veilig opslaan van de data een essentieel onderdeel. Welke onderdelen zijn nog meer van belang voor de afstudeeropdracht?

 • De wijze waarop veilig gekoppeld kan worden tussen onze server en het datacenter
 • De medische gegevens moeten encrypted opgeslagen worden op onze server
 • Daarnaast moeten de meetgegevens opgehaald worden uit onze server, maar mogen niet opgeslagen worden op het mobiele apparaat van de cliënt.
 • De gegevens worden in een applicatie getoond aan de cliënt, te gebruiken op zowel Android, IOS (app en tablet) als op het web.
 • De gegevens moeten ook beschikbaar worden gesteld aan de zorgmedewerker in hun Mobiléa Beheerportaal.
 • De meetgegevens moeten veilig gedeeld kunnen worden met derden.
 • Je integreert de thuismeet-oplossing in onze nieuwe versie van onze Beeldzorg-app (deze is momenteel in ontwikkeling)

 

Dit ben en kan jij

Jij bent een ICT’er die gemotiveerd is om aan nieuwe projecten te werken binnen een team met andere front-end developers, back-end developers en een UX/UI designer. Daarnaast vind je het belangrijk om een functionele beschrijving te maken van hoe het geheel gaat werken en op elkaar gaat aansluiten. Je kan je gemaakte keuzes onderbouwen en afstemmen met ons team, je bent dus een echte teamspeler.

Dit kan jij

 • Je hebt kennis van zowel front-end als back-end
 • Wij maken gebruik van Flutter (Dart) en NodeJS, je kan hiermee al uit de voeten

 

What’s in it for you

Natuurlijk sowieso de standaard zaken, zoals je die bij elk bedrijf kunt verwachten. Bij Mobiléa bieden we jou een schepje meer. Wat dacht je van:

 • Natuurlijk; een fijne afstudeervergoeding
 • Veel kennis in huis op het gebied van front-end en back-end, er staat iemand voor je klaar als je vragen hebt
 • We werken in een klein team, er is ruimte voor persoonlijk aandacht
 • Ruimte om jouw eigen ideeën in te brengen

Wacht, er is meer:

 • Hybride werken, we werken zelf veel vanuit huis, 2 dagen in de week komen we te samen op ons kantoor in Sneek.
 • En heb je ons nou helemaal verkocht met jouw skills, dan krijg je de kans om je aan te sluiten als developer binnen ons team

 

Word je enthousiast, wil je veel leren en voelt dit als jouw opdracht? Stuur ons gauw je CV toe, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek! Tot gauw!

Stuur je CV en motivatie naar: rogier@mobilea.nl